Rólunk

 

A Mediátor Iroda azért jött létre, hogy a mediáció módszerével segítsük az embereket problémáik szelídebb, emberközelibb megoldásában, javuljon a felek közötti kommunikáció és kapcsolat.

Dr. Murányi Ildikó vagyok – a Mediátor Iroda vezető mediátora, jogász, coach, konfliktus szakértő.

Dr. Murányi Ildikó mediátor

Dr. Murányi Ildikó

Motivációm:

Az üzleti életben vezetőként eltöltött hosszú évek után az anyaság átrendezte a prioritásokat az életemben és egyre inkább a segítő szakmák felé orientál. A konfliktusok feloldása mindig izgalmas kihívást jelentett számomra. Sajnos azonban azt látom, hogy hazánkban még mindig a pereskedés központú szemlélet a meghatározó, mert az emberek nem ismerik a rövidebb idő alatt lefolytatható, költségkímélőbb, hatékonyabb és emberközpontúbb alternatív konfliktuskezelő megoldásokat. E felismerések sarkalltak arra, hogy általános mediációból egyetemi diplomát szerezzek és elsajátítsam azokat a kommunikációs, mediációs technikákat, melyeket nemcsak a vitarendezésben, de az élet különböző területein is kiválóan lehet kamatoztatni.

 

A mediáció számomra egy csodálatos módszer, mellyel segíthetek az embereknek javítani a kapcsolataikat, kommunikációjukat, hogy együtt megtalálhassák a megoldást problémáik, vitás ügyeik rendezésére.

Küldetésemnek tekintem a mediáció népszerűsítését Magyarországon. Azon dolgozom, hogy minél többen megismerhessék e módszer jótékony hatásait, mert hiszek abban, hogy ezáltal egy nyugodtabb, békésebb, élhetőbb társadalom részévé válhatunk.

 

Az Igazságügyi Minisztérium közvetítői névjegyzékében regisztrált mediátor vagyok.

(IM nyilvántartási szám: T/002892)

 

Az ország egész területén vállalok közvetítést előzetes egyeztetés alapján.

 

Megoldandó problémája van?

Forduljon hozzám bizalommal és vegye fel velem a kapcsolatot!

 

Elérhetőségek:

Dr. Murányi Ildikó

Tel.: (+36) 20 983 5818

E-mail: dr.muranyi.ildiko@gmail.com

Szakterületek, szakmai tagság, tanulmányok, tréningek, nyelvtudás, tapasztalatok:

Szakterületek:

 • kapcsolati mediáció (családi, párkapcsolati, válási, gyermek-szülő, kamasz)
 • gazdasági-szervezeti-projekt mediáció
 • polgári jogi vitás ügyek rendezése mediációval

 

Szakmai tagság:

 • Közép-Európai Mediációs Intézet

 

Tanulmányok:

 • Egyetemi diploma általános mediációból a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi karán, szakmai gyakorlatomat pedig Budapesten az Igazságügyi Hivatalban töltöttem.
 • Jogász diplomát szereztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és államtudományi karán.
 • Közgazdasági, külkereskedelmi végzettség, kis- és középvállalkozások működtetése specializációval

 

Tréningek:

 • Probléma-megoldás és stresszkezelés
 • Ügyfélkezelés a gyakorlatban
 • Időgazdálkodás vezetőknek
 • Menedzsment a gyakorlatban
 • Üzleti Kommunikáció
 • Minőségügyi Tréning, ISO tréningek
 • Értékesítés és Marketing
 • Értékesítési tréning I-II-III.
 • Márkamenedzsment

 

Nyelvtudás:

Tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezem. Orosz nyelvből középfokú külkereskedelmi nyelvvizsgát szereztem, a cseh és szlovák nyelveket alapfokon megértem.

 

Gazdasági tapasztalatok:

Több, mint 20 évig dolgoztam a versenyszférában különböző vezetői pozíciókban külföldön és itthon, közép- és nagyvállalatoknál, multinacionális környezetben. Munkám során tapasztalatokat szereztem üzletfejlesztési, szervezetfejlesztési és különböző menedzsment területeken, de a legjobban mindig a komplex problémamegoldást igénylő stratégiai menedzsment, átszervezési- és válságkezelési projekteket szerettem.

Könnyen átlátom a cégek működését legyen szó akár kisvállalkozásról vagy nagyvállalatról és tisztában vagyok vele, hogy milyen nehézségekkel küzdenek a mindennapokban mind szervezeti, mind operatív téren.

2013-óta üzleti tanácsadóként is tevékenykedem.

Rólunk mondták

„Nagyon jól éreztük magunkat a mediáció alatt, szinte elrepült az idő és valami megnyugtató lelki könnyedséggel jöttünk el. Amennyiben a jövőben szükségesnek érezzük a segítségét, biztosan jelentkezünk és másoknak is jó szívvel ajánljuk! „

Orsi és Géza